ارزیابی تأثیر منابع مختلف کود آلی و معدنی سیلیکاته بر غلظت عناصر غذایی دو رقم برنج

اعظم السادات یوسفی دازمیری؛ محمدعلی بهمنیار؛ بهی جلیلی؛ مهدی قاجار سپانلو

دوره 26، شماره 1 ، اسفند 1402، ، صفحه 35-49

https://doi.org/10.22059/jci.2023.350381.2753

چکیده
  هدف: برنامهتغذیه صحیح یکی از راه‌کار‎های اصلی بهبود کیفیت گیاه است و نقش قابل ملاحظه‎‎­ای در افزایش عملکرد آن دارد.روش پژوهش: به‌منظور بررسی تأثیر استفاده از منابع آلی و معدنی حاوی سیلیسیم بر غلظت سیلیسیم، نیتروژن، فسفر و پتاسیم در گیاه برنج (Oryza sativa L.)، آزمایشی به‌صورت کرت‌های خردشده با سه تکرار در مزارع روستای دازمیرکنده ...  بیشتر